EN HU

KÜLDETÉSÜNK

A PractiSolution olyan innovatív módszerkombinációkat nyújt, amely az élményszerű, tapasztalati tanulásra építve segít túllépni a megszokott sémákon és új perspektívába helyezi a folyamatos, egész életen át tartó tanulás koncepcióját.

A PractiSolution szakembereinek legfontosabb célja, hogy konkrét támpontokat adjon a legkülönfélébb munkaerőpiaci kontextusban a munkakör specifikus, alapvető kulcskompetenciákról és az EU-s keretrendszerekhez illeszkedő, a munkahelyi hatékonyságot meghatározó személyiségfaktorokról.

Az igazán jó megoldások a saját képességeink és rejtett erőforrásaink megismeréséből, és a lehetőségeinkkel való bánni tudásból fakadnak. Ez sokkal több, mint pusztán néhány részképesség diagnosztizálása. A PractiSolution küldetése a maximális szakmaiságra és módszertani, pszichometriai validitásra törekedve a munkavállalók személyes erőforrásainak, kreatív potenciáljának a feltérképezése és élményalapú képzési modulokon keresztül történő fejlesztése. Mindez a folyamatos fejlődés szolgálatába állítva támogathatja a munkavállalók konstruktív hozzáállását a személyes életükhöz és munkahelyi feladataikhoz.

A munkahelyi sikeresség személyiség-kompetenciáinak meghatározása olyan módszertani eljárásokon alapuló digitalizált mérési eljárás, amely a hétköznapi munkavégzés során praktikus kulcskompetenciák mérésére, valamint azon személyiségtényezőkre vonatkozik, amelyek befolyásolhatják egy munkavállaló sikerességét. A lexikális szakmai tudáson túl, azokat a kompetenciákat méri, amelyek a szakmai sikerességet a szakmai képzettségen túl meghatározzák.
Olyan konstruktív kreatív megküzdési mintákat támogató fejlesztést ajánlunk, amely az egyszerű és összetett problémák megoldását segíti elő, a személyiség- és kognitív kompetenciák, valamint a divergens gondolkozás fejlesztésén keresztül.

OLDALTÉRKÉP

Főoldal

Mire és hol megoldás a Practisolution?

Általános iskola Középiskola Munkahely Felnőttképzés

Mire képes a Practisolution módszertana?

Mérés Értékelés Elemzés Képzés

KAPCSOLAT

Csapatunk Keress minket