EN HU

JOGI HÁTTÉR

A PractiSolution Kft. kompetencia mérésének eredménye a vizsgált személy pillanatnyi teljesítményét és állapotát mutatja. Ezen adatok részletes kiértékeléséhez javasoljuk erre képzett szakember bevonását. A „kompetencia mérés-értékelés összesítő”-k PractiWork® rendszerrel készülnek.
Az eredmények nem szakszerű értelmezéséért és felhasználásáért felelősséget nem vállalunk. A „kompetencia mérés-értékelés összesítő” engedély nélküli másolása tilos. A másolással kapcsolatos felelősségi kör a PractiSolution Kft. franchise partneréhez/megrendelőjéhez tartozik.
Az összesítő lapokon található személyes adatok illetéktelen, nem tisztességes, illetve az összesítő lap tárgyát képező kompetencia mérés és fejlesztés eredeti céljától eltérő célú felhasználása törvényellenes, és szigorúan tilos. Az ilyen módú (jogsértő) felhasználás a 2011. évi CXII. törvény (az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról, röviden Info tv.), és az EU 2016/679 rendelete (Általános Adatvédelmi Rendelet, angol rövidítéssel GDPR) értelmében jogi, illetve hatósági felelősségre vonást von maga után.

A kompetencia mérési folyamat, az adatkezelés és az eredmények meghatározása megfelel a Magyar Pszichológiai Társaság és a Magyar Pszichológusok Érdekvédelmi Egyesülete által kiadott Pszichológusok Szakmai Etikai Kódexében foglaltaknak.

Tevékenységünket adatvédelmi szabályzatunk és az alábbi szabályozók betartásával folytatjuk:

OLDALTÉRKÉP

Főoldal

Mire és hol megoldás a Practisolution?

Általános iskola Középiskola Munkahely Felnőttképzés

Mire képes a Practisolution módszertana?

Mérés Értékelés Elemzés Képzés

KAPCSOLAT

Csapatunk Keress minket