EN HU

FRANCHAISE

FRANCHISE HÍREK

Társaságunk a transzparencia és a verseny biztosítása érdekében franchise rendszerben adja bérbe eszközeit, illetve képzési programjának szakmai alapjait és módszertani fejlesztéseken keresztül finomítja az eszközpark gyártási mechanizmusait, az adatmérő és -értékelő informatikai algoritmusokat, valamint az oktatáshoz kapcsolódó képzési programokat.

A PractiSolution Kft. által létrehozott franchise hálózat

A Practiwork

A PractiWork eszközökön végzett mérési folyamatok kiértékelése csak a rendszerben alkalmazott algoritmusok által validált adatok kontextusában végezhető.

A PractiLearn

A PractiLearn képzési módszertan csak a PractiWork eszközökön, illetve a mérési módszertan alkalmazásával együtt tekinthető egységnek.

A franchise rendszer

Franchise partnereinket az általunk meghatározott szakmai tartalommal és minőséggel elvárt mérés-értékelési, valamint fejlesztési és képzési tevékenységük során a következő támogatásban részesítjük:

Belépés a PractiSolution franchise-ba

Amennyiben érdekli a PractiSolution franchise rendszerbe történő belépés lehetősége, kérjük, keressen elérhetőségeinken.

Felhívjuk a tisztelt érdeklődők figyelmét, hogy a franchise rendszerünkbe lépés egyik alapfeltétele, hogy az érdeklődő szervezet legalább egy-egy képviselője részt vegyen a PractiWork technológia használatára és a PractiLearn képzési módszer alkalmazására vonatkozó képzésünkön. A meghirdetett képzések időpontjaiért kérjük, kövessék figyelemmel honlapunkat.

Cégnév Franchise tagság kezdete
Windsor Hungária Oktatási Kft. 2017. október
Danuvia Stúdió Oktató és Szolgáltató Kft. 2017. október
SMART Projektfejlesztő és Szolgáltató Kft. 2018. május
Manhattan Akadémia Kft. 2018. május
Sóstó Plusz Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. 2018. május
OKTKER-NODUS Kiadó Oktatási, Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. 2018. május

OLDALTÉRKÉP

Főoldal

Mire és hol megoldás a Practisolution?

Általános iskola Középiskola Munkahely Felnőttképzés

Mire képes a Practisolution módszertana?

Mérés Értékelés Elemzés Képzés

KAPCSOLAT

Csapatunk Keress minket